Klanten over Cacholong

Dit is wat onze klanten over ons zeggen!

Webshop-Outlet.nl – Christian Hijlkema

Toen Webshop-Outlet goed begon te lopen, realiseerde Christian Hijlkema zich dat het tijd werd voor een professionele site. Bij een professionele site hoort natuurlijk professionele hosting. Waarom? Dat vertelt Christian graag zelf.

Marshmallow – Stef van Esch

Toen Stef van Esch in 2019 Marshmallow oprichtte, was het voor hem een no-brainer om te kiezen voor de dienstverlening van Cacholong. “Serverzaken? Ik heb er geen omkijken naar!”

KranenSpecialist - Sander Rosien

KranenSpecialist is uitgegroeid van een kleine sanitairzaak in Groningen tot de grootste kranen- en onderdelenleverancier van Nederland. Sander Rosien werkt als sinds 2013 onafgebroken samen met Cacholong. Dat wil wat zeggen…

ippies – Emiel Fokker

Via ippies kun je shoppen bij meer dan 2.000 webshops. ippies is sinds 2014 klant bij Cacholong. Van de website, tot de database en de infrastructuur: Cacholong regelt alles van a tot z voor het snelste spaarprogramma van Nederland en geeft harde garanties af over de kwaliteit van de dienstverlening.

The Recharge Company - Hidde de Vries

The Recharge Company is een trainingsbureau voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en biedt onder andere een online programma aan. Daarom willen ze geen gedoe hebben met hosting. Op aanraden van een relatie zijn ze in 2012 overgestapt naar Cacholong. The Recharge Company is sindsdien een tevreden klant.

MediaSoep – Freek Jansen

Om goed werk te kunnen leveren is hosting een noodzakelijk kwaad en moest MediaSoep de kennis daarover in huis hebben. Nu ze de hosting niet langer in eigen beheer hebben, maar bij ons hebben ondergebracht, zorgen wij voor de specialistische kennis en bieden we samen maatwerkoplossingen aan.

Singwell, singing lessons in Amsterdam – Linor Oren

Singwell heeft gekozen voor managed hosting van Cacholong. De website draait nu 100% foutloos en betalende klanten hebben altijd toegang tot de online leeromgeving. Linor Oren, eigenaar en zangdocent, heeft gemoedsrust gevonden en verliest geen omzet meer door matige hosting.

Coco sings
The make up spot

The Make Up Spot – Niels Baars

The Make Up Spot wordt sinds 2013 door Cacholong gehost. De webshop is goed bereikbaar, draait stabiel en pieken worden opgevangen. Ideaal voor een webshop met veel traffic. Niels Baars, managing partner, hoeft zich geen zorgen meer te maken om serverzaken en kan zich focussen op ander dingen.

Barts – Mark van Ras

De website van Barts werd al een tijd door Cacholong gehost, maar sinds begin 2019 draait de website op een Virtual Private Server (VPS). Dat moest ook wel, want de bezoekersaantallen en het dataverkeer zijn in de loop der jaren flink toegenomen.

Banner header Barts
SW marketing strategy

SW Online Marketing & Media – Sander Wijdemans

Sinds de website bij Cacholong is ondergebracht en SW Online Marketing & Media gebruik maakt van Enterprise VPS, zijn hacks verleden tijd. En het bespaart Sander veel tijd, omdat hij geen omkijken meer heeft naar alles wat met webhosting te maken heeft.

DB Online Marketing - Danny Bijl

Bij veel budgethostingpartijen moet je als online ondernemer veel dingen zelf regelen. Daar had Danny geen tijd en onvoldoende (technische) kennis voor. Daarom zorgt Cacholong nu onder andere voor de WordPress-installatie, zodat Danny direct aan de slag kan met het bouwen en vullen van een nieuwe site.

DB online marketing
meer 3D

Meer 3D – Mischa Barkmeijer

Sinds Cacholong de hosting voor Meer 3D regelt, draait de website weer lekker. Sterker nog: bij de vorige hostingpartij duurde het ruim 6 seconden om een complexe code uit te voeren. Nu neemt dat nog maar 1 seconde in beslag.

EEN Media - Dennis de Graaf

EEN Media heeft alle netwerk- en serverbeheer ondergebracht bij Cacholong. Onze vorige leverancier was niet zo flexibel en alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Cacholong is altijd bereikbaar: ook ’s avonds en in het weekend. Als online publisher is het van levensbelang dat onze websites up-and-running zijn en blijven. En dat de data, die goud waard zijn, goed beveiligd zijn.

sera business design

Sera Business Design – Jasper den Neijsel

Sera Business Design maakte een enorme groeispurt door. De samenwerking met onze hostingprovider liep nogal stroef. We voelden ons een nummertje en werden nogal onpersoonlijk benadert. Bij Sera zijn we juist erg van het persoonlijk contact, dus zochten we naar een andere partij waarmee we wel een klik hadden.

Senior software developer (Noord NL)

Cacholong is voor mij de ideale IT-partner. Hoe complex het vraagstuk ook is, de mannen van Cacholong komen altijd met een oplossing. Ik werk vooral samen met Matthijs. Matthijs kan programmeren en dat maakt hem een fijne sparringpartner. Hij denkt mee en begrijpt ‘donders goed’ waar ik als software engineer mee bezig ben. We hebben dan ook aan een half woord genoeg.

Senior software developer (Noord NL)
4

Interesse? Laten we kennismaken!

Hoe kunnen we jouw helpen? We maken graag persoonlijk kennis. Vertel ons wat je wensen en eisen zijn. Dan geven we jou het juiste advies en overtreffen we jouw verwachting.

In contact komen
DNV-certified