Klantverhalen over Cacholong

Dit is wat onze klanten over ons zeggen!

Meer 3D - Mischa Barkmeijer

Sinds Cacholong de hosting voor Meer 3D regelt, draait de website weer lekker. Sterker nog: bij de vorige hostingpartij duurde het ruim 6 seconden om een complexe code uit te voeren. Nu neemt dat nog maar 1 seconde in beslag.

meer 3D

EEN media – Dennis de Graaf

EEN Media heeft alle netwerk- en serverbeheer ondergebracht bij Cacholong. Onze vorige leverancier was niet zo flexibel en alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Cacholong is altijd bereikbaar: ook ’s avonds en in het weekend. Als online publisher is het van levensbelang dat onze websites up-and-running zijn en blijven. En dat de data, die goud waard zijn, goed beveiligd zijn.

Sera Business Design - Steffen van Esch

Sera Business Design maakte een enorme groeispurt door. De samenwerking met onze hostingprovider liep nogal stroef. We voelden ons een nummertje en werden nogal onpersoonlijk benadert. Bij Sera zijn we juist erg van het persoonlijk contact, dus zochten we naar een andere partij waarmee we wel een klik hadden.

Senior software developer (Noord NL)

Senior software developer (Noord NL)

Cacholong is voor mij de ideale IT-partner. Hoe complex het vraagstuk ook is, de mannen van Cacholong komen altijd met een oplossing. Ik werk vooral samen met Matthijs. Matthijs kan programmeren en dat maakt hem een fijne sparringpartner. Hij denkt mee en begrijpt ‘donders goed’ waar ik als software engineer mee bezig ben. We hebben dan ook aan een half woord genoeg.

4

Interesse? Laten we kennismaken!

Hoe kunnen we jouw helpen? We maken graag persoonlijk kennis. Vertel ons wat je wensen en eisen zijn. Dan geven we jou het juiste advies en overtreffen we jouw verwachting.

In contact komen