Cacholong is de levensader van ons bedrijf. De samenwerking heeft mij vooral rust opgeleverd. En vertrouwen. Vertrouwen dat het verkeer goed gemonitord wordt, dat problemen vakkundig worden opgelost en dat pieken goed worden opgevangen.

Hidde de Vries, oprichter & CEO The Recharge Company

1

Geen gedoe met hosting

The Recharge Company is een trainingsbureau voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Van ons aanbod is het #Recharge-programma het neusje van de zalm: een online wellbeing programma voor teams om meer energie, focus en een betere mindset te krijgen.

Omdat het om een online programma gaat, willen we geen gedoe hebben met hosting. Tot een aantal jaren geleden werkten we met van die achenebbisj hosters uit Amerika. Dat is heel goedkoop, maar er ging van alles mis. Van verlopen websites en urls die we niet konden terugkrijgen tot en met servers die uitvielen.

Privacy en AVG goed geregeld

Op aanraden van een goede relatie zijn we toen overgestapt naar Cacholong. En we zijn sinds 2012 grote vrienden! De mannen van Cacholong zorgen voor de hosting en beveiliging van onze platformen, ze denken mee als het gaat om het optimaliseren van traffic en staan ons bij als het gaat om privacy en de AVG. Wij werken voor de overheid, ziekenhuizen en partijen als Deloitte en Unilever. De privacy moet dus gewaarborgd zijn. Ik ben dan ook heel blij dat Cacholong ISO-gecertificeerd is, zodat ik aan mijn klanten kan laten zien dat de informatiebeveiliging op orde is.

Rust en vertrouwen

De samenwerking met Cacholong heeft mij vooral rust opgeleverd. En vertrouwen. Vertrouwen dat het verkeer goed gemonitord wordt, dat problemen vakkundig worden opgelost, dat pieken goed worden opgevangen. Cacholong is hulpvaardig en een fijne partner om mee te werken. Het zijn nuchtere Friezen. Dat communiceert toch lekkerder dan met een stel commerciële Amerikanen.

Wel bijzonder: Cacholong is eigenlijk de levensader van ons bedrijf. Maar we hebben elkaar pas eind 2019 voor het eerst ontmoet, terwijl we al jaren heel intensief samenwerkten. Misschien is het ook niet nodig om elkaar te zien, omdat alles zo soepel en gestroomlijnd loopt.

1

Interesse? Laten we kennismaken!

Heeft informatiebeveiliging en privacy voor jou een hoge prioriteit? En ben je op zoek naar een hostingpartij waarop je kunt bouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact op
DNV-certified