"Met een huis-tuin-en-keuken-website kun je bij elke hostingpartij terecht. Maar wordt het serieus en werk je met een grote, zware WordPress-website, dan moet je bij Cacholong zijn. Dankzij de hosting voelt het nu alsof ik een Porsche rijd in plaats van een Volkswagen."

Mischa Barkmeijer, mede-eigenaar Meer 3d

Meer power en snelheid: van ruim 6 naar 1 seconde!

Wie op zoek is naar een 3D-printer is bij Meer 3D aan het juiste webadres. Meer 3D is de expert op het gebied van 3D-printers en helpt klanten met het kiezen van de juiste printer, filamenten en accessoires.

Het doel

De website van Meer 3D was behoorlijk ingewikkeld en zwaar geworden. Bij de vorige hostingpartij draaide de website niet lekker. De eigenaars van Meer 3D konden wel een groter en duurder pakket kiezen, maar daarmee waren ze er nog niet. Ze hadden rekenkracht nodig, behoefte aan deskundig adviezen ze zochten een oplossing op maat.

meer 3D
cacholong meer 3D preformance-report

Met Cacholong

Er zit veel maatwerk code in de WordPress-website en dat vereist behoorlijk wat rekenkracht. Cacholong heeft ervoor gezorgd dat Meer 3D nu draait op een snellere server die meer processortijd heeft voor de applicaties in de website.

Het resultaat

Na de verhuizing waren de power-en snelheidsproblemen meteen oplost. Sterker nog: bij de vorige hostingpartij duurde het ruim 6 seconden om een complexe code uit te voeren. Nu neemt dat nog maar 1 seconde in beslag. Dat merken de bezoekers!

Ook de medewerkers van Meer 3D profiteren hiervan. Een bekend WordPress-probleem is dat hoe groter de website wordt, hoe trager de site is. Artikelen en orders zoeken, openen en bewerken is dan een vervelende exercitie. Nu de website goed gehost wordt, is de situatie weer werkbaar. Alles gaat veel sneller en makkelijker.

https://meer3d.nl

cacholong meer 3D preformance-report
1

Ook meer power en snelheid door goede hosting?

Laat je online business hosten door Cacholong.

Meer info over Managed Hosting
DNV-certified