"Als een van mijn websites offline gaat, zorgt Cacholong ervoor dat de site binnen de kortste keren weer online is. Ik hoef er dus niet van wakker te liggen! "

Danny Bijl, eigenaar DB Online Marketing

Niet meer wakker liggen van hosting

DB Online Marketing is het online marketingbureau van Danny Bijl. Danny is een ervaren online marketeer en SEO-specialist. Daarnaast houdt Danny zich bezig met het opzetten van allerlei platformen en community’s.

De uitdaging

DB Online Marketing heeft een groot aantal websites met veel verkeer. Danny zocht een betrouwbare hostingpartij die hem werk uit handen kon nemen en goed bereikbaar is. Bij veel budgethostingpartijen moet je als online ondernemer veel dingen zelf regelen. Danny had daar geen tijd en onvoldoende (technische) kennis voor.

DB marketing logo

Met Cacholong

Voor DB Online Marketing hosten we meerdere websites via VPS. Dit zijn de wapenfeiten:

  • De verhuizing van de websites is vlekkeloos verlopen: de sites bleven online en na de verhuizing functioneerde alles zoals het hoort.
  • Nadat een van de sites gehackt was, hebben we de hack verholpen en de back-ups teruggeplaatst. De site was binnen de kortste keren weer online.
  • Voor nieuwe websites zorgen wij voor de WordPress-installatie, zodat Danny direct aan de slag kan met het bouwen en vullen van de site.

Snel online

Danny: “Juist als het niet goed gaat, heb je je hostingpartij het hardst nodig. Bij mijn vorige hostingpartij moest ik problemen zelf oplossen en verliep het contact via een chat. Cacholong is telefonisch goed bereikbaar en heeft zelfs een speciaal storingsnummer. Daarnaast denkt Cacholong goed mee. Door hun advies heb ik de snelheid van de websites kunnen verbeteren en dat heeft gezorgd voor betere vindbaarheid.”

https://www.db-online-marketing.nl

Ook snel online zijn en blijven?

Danny Bijl
1

Niet meer wakker liggen van hosting?

En benieuwd naar hoe we jou werk uit handen kunnen nemen?

Neem direct contact op!
DNV-certified