"De migratie van onze website is perfect verlopen. De verhuizing naar een Virtual Private Server (VPS) heeft de performance veel goed gedaan. De website is nu merkbaar sneller!"

Mark van Ras, Barts

Website merkbaar sneller door VPS hosting

Barts is gespecialiseerd in kledingaccessoires van hoge kwaliteit voor mannen, vrouwen en kinderen, want het leven begint buiten. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en ontwerpt accessoires voor zomer en winter.

De aanleiding

De website van Barts werd al een tijd door Cacholong gehost, maar sinds begin 2019 draait de website op een Virtual Private Server. Dat moest ook wel, want de bezoekersaantallen en het dataverkeer zijn in de loop der jaren flink toegenomen. Helemaal nu Barts ook een consumentenwebsite heeft waar klanten rechtstreeks accessoires kunnen bestellen.

Barts webshop
Mark van Ras

Interview met Mark van Ras

Mark, Applications Manager bij Barts: “Het is best spannend om een grote website als de onze te verhuizen, maar de migratie van de website is perfect verlopen. De website draait heel stabiel en dat geeft zekerheid. En het heeft de performance veel goed gedaan: de website is nu merkbaar sneller.

De communicatie met Cacholong – voor, tijdens en na de migratie – was heel prettig. Ik heb vaker te maken met techneuten en soms ben ik na twee zinnen al kwijt wat ze bedoelen. Bij Cacholong hebben ze alle kennis in huis, maar ze weten het zo te brengen dat iedereen het begrijpt. Dat is prettig. Daarnaast zijn ze flexibel en komen ze afspraken na.

Ik ben bijzonder kritisch naar mijn leveranciers, maar Cacholong heeft uitzonderlijk goed werk geleverd.”

https://www.barts.eu

1

Ook een eigen Virtual Private Server

Laat Cacholong de migratie regelen en de performance van je site verbeteren.

Neem contact op
DNV-certified