Cloudbeheer

Cloud computing is geweldig en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt nu – naast fysieke datacenters en servers – via verschillende cloudplatformen gebruik maken van schaalbare en flexibele technologie, zoals rekenkracht, opslag en databases. Maar, voor welk platform je ook kiest, het platform is zo goed als degene die het beheert.

Waarom uitbesteden?

Het goed beheren van een cloud vraagt om investeren in personeel met de juiste opleiding. Dat is kostbaar en gebeurt vaak niet. De IT-afdeling heeft meestal een breed takenpakket en genoeg te doen, waardoor cloudbeheer een ondergeschoven kindje blijft. Met alle gevolgen van dien: stabiliteitsproblemen, beveiligingsissues en ontwikkelaars die klagen over de uitrol van updates en versiebeheer.

cloudbeheer 1
cloudbeheer

AWS of GCP

Of je nu kiest voor Amazon Web Services (AWS) of Google Cloud Platform (GCP), Cacholong is een betrouwbare partij voor het beheer van jouw cloudplatform. Onze jarenlange ervaring in het van A tot Z inrichten en continu optimaliseren van ons eigen serverpark, passen we toe in het beheren van cloudplatformen. Zo houden we jouw platform up and running. En dat niet alleen: we zorgen ook voor een goede performance. Prettig, want daardoor kunnen jouw IT’ers doen waar zij goed in zijn en kun jij je richten op de groei van je bedrijf.

De voordelen van cloudbeheer uitbesteden

Je bespaart kosten als je het cloudbeheer aan Cacholong uitbesteedt. Simpelweg omdat wij er als professionele cloudbeheerder voor zorgen dat jij optimaal van de cloud gebruik maakt. Daarnaast houd je meer grip op de cloudinfrastructuur. Heb je aanvullende diensten nodig? We helpen je graag met het optimaliseren van de beveiliging en de inzet van onder andere cloud delivery netwerken (CDN), load ballancing en GEO-ip. Handig! Zeker als je wereldwijd wilt groeien.

Hoge performance en beschikbaarheid

Maak je je druk om de performance en beschikbaarheid? Geen zorgen! Cacholong zorgt ervoor dat de prestaties van jouw platform optimaal zijn en dat pieken goed worden opgevangen. Ook als het gaat om back-ups en data recovery staan we je bij: we regelen dat je effectief gebruik maakt van de verregaande mogelijkheden die AWS en GCP bieden.
Is de performance van je online business echt essentieel? En wil je daar zelf maximaal invloed op uitoefenen? Dan bieden wij als ervaren hostingpartij en als serverbeheerder een alternatief dat perfect past.

4

Wil je het cloudbeheer uitbesteden?

Wil je optimaal gebruik maken van AWS of GCP zonder je zorgen te maken over het beheer? Neem contact met ons op. We zitten klaar om al je vragen, wensen en eisen met betrekking tot cloudbeheer te bespreken.

Neem direct contact op
DNV-certified