Specialist in managed hosting en serverbeheer

Cacholong is specialist in managed hosting en serverbeheer. In alles wat we doen houden we de prestatie van jouw website, applicatie of online winkel voor ogen. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Wij zijn Cacholong

We hebben beide een HBO informatica opleiding afgerond aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden. Na het opdoen van ervaring in het bedrijfsleven en een aantal gezamenlijke projecten bleek dat we elkaar versterkten. Hierdoor hebben wij besloten om vanaf 1 januari 2010 als één bedrijf verder te gaan. We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en mogen ons specialist in managed hosting en serverbeheer noemen. We staan voor je klaar!

Ing. Durk Hellinga

Ing. Matthijs Möhlmann

Eigenwijze IT-specialisten

Bij Cacholong werkt een klein team bijzonder daadkrachtige IT-specialisten. Bijzonder daadkrachtig omdat we écht weten waarover we het hebben. En ja, we houden wel van een uitdaging. Dus voel jij je geroepen om een complex vraagstuk aan ons voor te leggen? Be our guest!

Durk en Melle

Eerlijk is eerlijk

“Nee” is ook een antwoord. Als we het antwoord niet hebben, dan zeggen we dat gewoon. En als jij iets wilt en wij vinden dat geen goed idee, dan doen we het niet. Dan bedenken we liever iets anders, iets dat beter werkt. We zijn trots op wat we doen. En dat willen we ook graag blijven. Dus: we doen wat jij wilt, maar dan wel op onze manier. En we beloven dat jij daar alleen maar gemak van hebt.

1

Een stap verder

Wij, Durk en Matthijs, hebben Cacholong opgericht. Samen hebben we veel ervaring in de wereld van software, besturingssystemen en informatica. We durven wel te stellen dat we gepokt en gemazeld zijn. Als gecertificeerd developer kennen we het besturingssysteem Debian als onze broekzak. We blijven nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en willen het naadje van de kous weten. Het is de nuchtere kijk op dingen die maakt dat we net een stap verder gaan.

1

Kennismaken?

Wil jij persoonlijk kennismaken? Laat het weten! We maken graag een afspraak met jou.

Neem contact op