De website van één van onze klanten was flink aan het groeien. Bepaalde code gebruikte soms 23% van de servercapaciteit. Absoluut niet wenselijk. Eén telefoontje naar Cacholong en binnen een half uur was het verbruik teruggebracht naar 2%.

Stef van Esch, eigenaar Marshmallow

1

Maatwerk websites vragen om maatwerk hosting

Marshmallow ontwikkelt websites en tools die perfect passen bij de markt en doelgroep van hun klanten. Ze werken niet met standaardpakketten, maar bouwen alles op maat. Dat is een bewuste keuze, want standaard betekent vaak problemen met snelheid en stabiliteit.

Stef van Esch: “Met maatwerk zorgen we ervoor dat er geen onnodige code in de applicatie of website zit. Op de achtergrond gebeurt er niets waar je geen profijt van hebt. We bouwen ieder project naar behoefte en zorgen ervoor dat de website lekker snel blijft draaien.

Bij maatwerk websites hoort natuurlijk maatwerk hosting. Ik kende Cacholong al, dus toen ik Marshmallow oprichtte, was het voor mij een no-brainer om voor Cacholong te kiezen.”

marshmallow
2

Performance is king

“Snelheid en stabiliteit is waar we als developers op worden afgerekend. De website van één van onze klanten was flink aan het groeien. Bepaalde code gebruikte soms 23% van de servercapaciteit. Absoluut niet wenselijk. Eén telefoontje naar Matthijs en binnen een half uur hadden we het verbruik teruggebracht naar 2%.

Zo zijn er veel meer dingen die Cacholong voor ons doet. Ik kan altijd met ze sparren en ze helpen me op weg. Ook als er nieuwe software wordt uitgerold, staan ze ons bij. Cacholong heeft een OTAP-straat voor ons ingericht waardoor we geautomatiseerd kunnen uitrollen en testen voordat we live gaan. Ondertussen blijft de oude site gewoon draaien en gaan we pas live als we 100% tevreden zijn. Prettig voor ons én onze klanten!”

Geen omkijken naar serverzaken

“Alle websites die we ontwikkelen, draaien op een server die door Cacholong is ingericht. Komt er een nieuwe klant bij, dan hoef ik niks te doen. Durk en Matthijs weten precies wat ze moeten doen. Het geeft me veel rust dat ik geen omkijken heb naar serverzaken.”

1

Interesse? Laten we kennismaken!

Ben jij een ontwikkelaar en wil je de serverzaken uitbesteden, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt?
Neem dan contact op.

Ik wil serverzaken uitbesteden
DNV-certified