Onze website was regelmatig even uit de lucht, maar de vorige hostingprovider wist niet waar het aan lag. Dankzij Cacholong hebben we nu een website die 100% foutloos draait. En we ervaren dat Cacholong ons echt verder helpt; het is de investering meer dan waard.

Linor Oren, Singwell

Gegarandeerd toegang tot online leeromgeving

Singwell is opgericht door Linor Oren. Linor studeerde af aan de Jerusalem Academy of Music and Dance. Hoewel ze een carrière heeft als operazangers – ze zong onder andere in de Phantom of the Opera – besloot ze om zangles te geven. Op Singwell.eu staan online cursussen en zijn individuele zanglessen en groepslessen te boeken.

De aanleiding

Linor Oren: “Als je begint met een website dan sta je nog niet stil bij wat goede hosting betekent. Onze website werd gehost door een hobbyist die best goede service leverde, maar geen 100% uptime kon garanderen. Onze site was dus niet altijd bereikbaar, maar betalende klanten moeten altijd toegang hebben tot de online leeromgeving.”

recording youtube Singwell
Durk in de server ruimte

Managed hosting van Cacholong

“Onze website was regelmatig even uit de lucht, maar de hostingprovider wist niet waar het aan lag. Op aanraden van een vriend met een onlinemarketingbureau zijn we toen overgestapt naar Cacholong. We hebben gekozen voor managed hosting.”

“Cacholong heeft voor ons de server ingericht en de migratie van de WordPress-website gedaan. Wat prettig is aan de samenwerking met Cacholong is dat ze – in tegenstelling tot onze vorige hostingpartij – wél komen met oplossingen. Zo kon plotseling een bepaalde webpagina niet meer worden aangepast. De plugins waren bijgewerkt en we hadden de laatste WordPress-versie geïnstalleerd, dus daar kon het niet aan liggen. Matthijs ontdekte dat het te maken had met het aantal post revisions dat werd opgeslagen. Het probleem was binnen een uur opgelost!”

“Voordat we overstapten hebben we wel even getwijfeld, want we zouden bij Cacholong meer gaan betalen voor hosting. Maar minder betalen én nergens terecht kunnen bij problemen is verre van ideaal. Bovendien is onze site geen standaard website, zijn we heel actief en lanceren we regelmatig nieuwe producten. We hebben dus hoe dan ook te maken met technische uitdagingen. Nu we ervaren dat Cacholong ons echt verder helpt, is het de investering meer dan waard. Ik heb geen stress én verlies geen omzet meer.”

Luxe en succes

“De mannen van Cacholong zijn harde werkers en zijn heel goed bereikbaar. Ze weten wat onze geschiedenis is en kennen onze site inmiddels door en door. Het is een luxe dat we meteen iemand aan de lijn krijgen die het meteen snapt – en niet een of andere supportmedewerker die aan een collega moet vragen hoe het ook alweer zit.”

“Onze website draait nu 100% foutloos. Dat betekent dat we niet langer klachten over de website ontvangen van cursisten. De professionaliteit van onze website vertaalt zich in goede testimonials en hoge verkoopcijfers. En heel belangrijk: het geeft me gemoedsrust. We durven nu een plugin te updaten of een technische aanpassing te doen. We maken met plezier een bokkesprong, want we weten dat Cacholong altijd een back-up voor ons heeft.”

https://singwell.eu

Durk en Matthijs
1

Is jouw site een belangrijke bron van inkomsten?

Of je nu zzp’er bent, een V.O.F. hebt of online big business maakt, als je een stap verder wilt met je website laat Cacholong dan jouw serverzaken regelen. We zorgen dat je website altijd bereikbaar is.
En mocht het toch misgaan, dan lossen we het probleem onmiddellijk op.

Neem contact met ons op. Dan kijken we samen met jou naar de ideale hosting voor je site.

Ik wil een stap verder met mijn website
DNV-certified