Cacholong geeft harde garanties af over bijvoorbeeld uptime. Fijn, want als wij offline zijn, hebben we nul omzet. Dat ze een SLA afgeven zegt iets over het vertrouwen in hun eigen product en kunnen. En dat geeft mij als klant ook vertrouwen.

Emiel Fokker, oprichter ippies

1

Uptime superbelangrijk voor snelste spaarprogramma van Nederland

ippies is het snelste spaarprogramma van Nederland. Via ippies kun je shoppen bij meer dan 2.000 webshops. Bij alles wat je koopt, spaar je ippies en die zijn geld waard. Zo spaar je razendsnel tot wel 10% van je aankoopbedrag.

ippies is een online platform, al zijn er plannen om ook offline te gaan. Hoe dan ook: online zijn is superbelangrijk voor ippies. Toen in 2014 de nieuwe site en database in gebruik werden genomen, is ippies voor hosting overgestapt naar Cacholong.

2

Hosting zonder verkooppraatjes

Emiel Fokker, oprichter en grootaandeelhouder bij ippies: “Onze vorige leverancier stopte met hosting, dus we moesten destijds op zoek naar een andere hostingpartij. Natuurlijk hebben we met meerdere leveranciers om tafel gezeten, maar wat me aansprak bij Cacholong was dat ze lekker down to earth zijn, geen mooie verkooppraatjes houden en eerlijk zeggen waar ze goed in zijn en wat ze niet doen. Zelf ben ik helemaal niet technisch onderlegd. Daarom vind ik het fijn dat Cacholong in Jip-en-Janneketaal met mij communiceert, zodat ik het ook snap.”

Prettig proactief

Emiel: “De content die de consument op de website ziet is onontbeerlijk, maar de waarde van ons bedrijf zit natuurlijk in de database. En online zijn is voor ons superbelangrijk. Daarin speelt Cacholong een belangrijke rol. Van de website, tot de database en de infrastructuur: ze regelen alles van a tot z voor ons. Daarin zijn ze proactief. Dus al voordat ik een probleem ontdek, hebben zij het al gesignaleerd. En ze hebben dan ook vaak de oorzaak al gevonden én nagedacht over de oplossing. Heel prettig!

Harde garanties en vertrouwen

Cacholong geeft harde garanties af over bijvoorbeeld uptime. Fijn, want als wij offline zijn, hebben we nul omzet. Mocht een probleem zijn ontstaan door het toedoen van Cacholong, dan zijn er middels een SLA duidelijke afspraken over hoe een deel van de kosten gecompenseerd wordt. Het gaat me helemaal niet om de centen, maar dat ze een SLA afgeven zegt iets over het vertrouwen in hun eigen product en kunnen. En dat geeft mij als klant ook vertrouwen.

Groeien

ippies is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Ook daarbij is Cacholong een ideale samenwerkingspartner. Ze geven bijvoorbeeld bijtijds aan dat de servercapaciteit wat aan de krappe kant is. Daarmee willen ze je niet direct een duur, nieuw product verkopen. Ze komen wel met een passend voorstel. Het is dus een leverancier die niet wil profiteren van jouw succes. Vandaar ik Cacholong van harte aanbeveel aan iedere start-up of scale-up.

Bekijk de video van ippies

1

Interesse? Laten we kennismaken!

Ben jij start-up of scale-up met groeiambities? En zoek je een samenwerkingspartner die met je meedenkt en meegroeit?
Neem dan contact op.

Ik wil samenwerken!
DNV-certified