WordPress optimaliseren

Je WordPress-website optimaliseren voor snelheid is een tijdrovend karwei. Daarom heeft Cacholong het High Performance WordPress-platform ontwikkelt. Dit platform - met een slimme plugin - zorgt ervoor dat je website sneller wordt en je online business optimaal presteert. Zonder dat het jou veel tijd en energie kost.

3

De snelheid van je WordPress-website verhogen

Een WordPress-website is niet automatisch geoptimaliseerd voor snelheid. Via allerlei plugins en aanpassingen kun je de snelheid van je website een boost geven. Echter, teveel plugins, apps en widgets maken je website onnodig ‘zwaar’ waardoor je site juist trager wordt.

Dat kan anders! Daarom ontwikkelde Cacholong speciaal voor jou het High Performance WordPress-platform mét een slimme plugin.

Waarom? De laadsnelheid is een belangrijke ranking factor voor zoekmachines én heeft grote invloed op de gebruikerservaring. Hoe hoger de ranking, hoe beter de gebruikerservaring, dus meer conversies. En dat betekent meer omzet. Daarom!

cacholong Wordpress optimaliseren plugin Purge all caches
4
cacholong Wordpress optimaliseren plugin pagina

Razendsnelle WordPress hosting

Het optimaliseren van je website begint met het optimaliseren van je hosting. De hosting is namelijk van grote invloed op de laadsnelheid van je website. Daarom is het High Performance WordPress-platform alleen beschikbaar voor klanten die kiezen voor Managed Hosting bij Cacholong.

Waarom onze hosting in combinatie met het WordPress-platform supersnel is?

 • Website caching inschakelen
  Cacholong zet website caching aan op serverniveau en cachet daarmee statisch pagina’s. Daarnaast geven we de statische content, zoals afbeeldingen, een verlooptijd (Cache Expiry Time) mee van 1 jaar.

  De statische content wordt (tijdelijk) opgeslagen in het cachegeheugen. De volgende keer dat iemand je website bezoekt, hoeft de server deze aanvraag niet opnieuw te verwerken. Hij laat simpelweg de content zien die in het cachegeheugen is opgeslagen. Deze content is hierdoor snel beschikbaar en de laadsnelheid is verhoogd. Werkt sneller dan welke WordPress cache plugin dan ook.

 • Afbeeldingen optimaliseren
  We zorgen ervoor dat alle afbeeldingen op je website automatisch worden geoptimaliseerd. Met optimaliseren bedoelen we dat afbeeldingen sneller ingeladen zijn zonder zichtbaar kwaliteitsverlies.

  Tip: Bevat je website veel afbeeldingen die erg groot zijn? Dan kunnen wij alle afbeeldingen automatisch voor je verkleinen. Scheelt tijd!

 • HTML, CSS en JavaScript optimaliseren
  Onze serveroptimalisatie zorgt ervoor dat HTML-, CSS-en JavaScipt-bestanden worden samengevoegd tot één geheel. Ook verwijderen we white spaces (onnodige spaties en tabs in de code). En we optimaliseren externe bronnen, zoals JavaScript, Google fonts en afbeeldingen, zodat ze niet (apart) worden ingeladen. Hierdoor is de content op jouw website binnen no time beschikbaar. Worden bezoekers blij van.

Voordelen High Performance WordPress

We blazen niet graag hoog van de toren, maar we zijn wel trots op het platform dat we hebben ontwikkeld. We zijn namelijk de eerste en enige hostingprovider in Nederland die WordPress optimalisatie op deze manier aanbiedt.

Inmiddels gebruiken een paar honderd klanten dit platform. Met resultaat! Wil jij dat ook? We hebben de belangrijkste voordelen van het High Performance WordPress-platform voor je op een rij gezet:

 • Gebruiksvriendelijke plugin
  Gebruik kosteloos onze plugin voor maximale controle en maak optimaal gebruik van het High Performance WordPress-platform. De plugin is snel en eenvoudig te installeren.

  Download de plugin

 • Korte laadtijd
  Door de bouwstenen van jouw website (HTML, CSS en/of Javascript) samen te voegen tot een compact geheel, is de content op jouw website binnen no time beschikbaar.

 • Meer vermogen
  Statische content wordt opgeslagen in de cache (tijdelijk geheugen). Hierdoor is deze content snel beschikbaar. Is de cache niet groot genoeg? Dan breiden we die uit. Zo heb je altijd meer dan genoeg vermogen en presenteert je website optimaal.

 • Beter vindbaar
  Een snelle website betekent dat een website beter scoort in zoekmachines, zoals Google. Het resultaat? Meer bezoekers en meer conversies.

 • Optimale ondersteuning
  Uiteraard helpen we jou – of ondersteunen we de WordPress-specialisten met wie je samenwerkt – bij het optimaliseren van je online business.

cacholong Wordpress optimaliseren plugin instellingen
1

WordPress optimalisatie voor ambitieuze online ondernemers

Wil je jouw WordPress-website optimaliseren en de prestaties van jouw online business verhogen?

Wij zitten er klaar voor!
DNV-certified