"Het fijne van de samenwerking met Cacholong is dat ik wéét dat alle data en e-mails van EEN Media in goede handen zijn en met zorg worden behandeld."

Dennis de Graaf

Dennis de Graaf van EEN Media over Cacholong

EEN Media heeft alle netwerk- en serverbeheer ondergebracht bij Cacholong. Onze vorige leverancier was niet zo flexibel en alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Cacholong is altijd bereikbaar: ook ’s avonds en in het weekend. Als online publisher is het van levensbelang dat onze websites up-and-running zijn en blijven. En dat de data, die goud waard zijn, goed beveiligd zijn.

We hebben vrijwel dagelijks contact. Matthijs en Durk van Cacholong zijn dan ook mijn steun en toeverlaat!

Het fijne van de samenwerking met Cacholong is dat ik wéét dat alle data en e-mails van EEN Media in goede handen zijn en met zorg worden behandeld. Cacholong is proactief en denkt mee. Matthijs en Durk komen met oplossingen waar ik nooit aan zou hebben gedacht!

Ik kan Cacholong aanbevelen aan iedereen die zijn online business serieus neemt.

Dennis de Graaf, Project Manager / Visual Designer bij EEN Media

17-08-2017

EEN Media Group (EMG) is een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, e-commerce en subscription concepten. Met haar huidige publishing portfolio bestaande uit meer dan 15 titels waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Ze.nl, Beautyscene.nl, Foodness.nl en Vrouwen.nl is EEN Media daarmee een van de grootste online publishers van Nederland met focus op de vrouwelijke doelgroep van 14 – 50 jaar.

https://www.eenmedia.nl

1

Een serverbeheerder die dag én nacht bereikbaar is?

Cacholong is jouw online partner. We beschermen jouw data alsof het de onze zijn.

Meer info over Serverbeheer
DNV-certified