Managed hosting

Als internet jouw corebusiness is en de omzet online verdiend wordt, dan wil je dat jouw website of online shop goed gehost wordt. Cacholong is specialist in managed hosting en zorgt ervoor dat jouw business altijd online is en goed presteert. We zijn daarom 24/7 bereikbaar en staan je bij met al je technische uitdagingen.

6

Enterprise hosting & Enterprise VPS

Enterprise hosting

Kies voor Enterprise hosting als jouw business altijd online moet zijn en downtime geen optie is. Of je nu één website hebt of een paar honderd websites beheert. Cacholong regelt de hosting voor jou. Zodat jij je kunt focussen op de volgende stap in jouw online business.

Offerte aanvragen

Enterprise VPS

Hebben privacy en de bescherming van jouw data de hoogste prioriteit? Kies dan voor een Virtual Private Server (VPS). Het grote voordeel van VPS is de schaalbaarheid. Cacholong vergroot de servercapaciteit in no time. Handig! Zeker als je te maken hebt met een groei in dataverkeer.

Offerte aanvragen

Durk in de server ruimte
Durk en Matthijs

Online zonder zorgen

Of je nu kiest voor Enterprise hosting of Enterprise VPS, je bent online zonder zorgen. Cacholong neemt namelijk in beide gevallen het serverbeheer op zich. Dat betekent dat we ons druk maken om het technisch beheer en de beveiliging van jouw site. We zorgen ervoor dat op jouw server de nieuwste beveiligingssoftware is geïnstalleerd. En hadden we al gezegd dat we deze software continu updaten? Nou, dat doen we dus ook.

Rugdekking

Cacholong is jouw online partner en we zorgen voor rugdekking. Elke 24 uur maken we een back-up van alle data van jouw online business. Cacholong heeft het back-upsysteem zo ontwikkeld, dat de server tijdens de back-up nauwelijks wordt belast en data gemakkelijk teruggeplaatst kunnen worden.

Serverruimte
2

Service van het hoogste niveau

Naast de beveiliging van jouw server is Cacholong 24/7 bereikbaar om storingen op te lossen. En met 24/7 bedoelen we ook 24/7. We weten als geen ander wat het betekent als jouw business online niet goed presteert. Daarom is Cacholong dag en nacht bereikbaar. Uiteraard kun je ons ook gewoon tijdens kantooruren bereiken. We zitten klaar om al jouw (technische) vragen te beantwoorden.

1

Managed hosting voor serieuze online business

Wil jij de hosting en het serverbeheer uitbesteden aan een partij die jouw online business net zo serieus neemt als jij?

Wij zitten er klaar voor!
DNV-certified