"Ik weet nu zeker dat alles goed geregeld is en dat mijn sites niet plotseling offline gaan. Bovendien bespaart het mij veel tijd, omdat ik geen omkijken meer heb naar alles wat met webhosting te maken heeft."

Sander Wijdemans, SW Online Marketing & Media

Een hostingpartij die écht klaar staat om te helpen

SW Online Marketing & Media is het online marketingbureau van Sander Wijdemans. Sander is online ondernemer en heeft een aantal succesvolle websites met veel verkeer.

De aanleiding

Sander: “Een server waarop meerdere websites werden gehost, was gehackt. Eén van mijn websites is toen besmet geraakt. Mijn vorige hostingpartij kon me niet helpen het probleem adequaat op te lossen. Hierdoor was mijn website een paar dagen offline.”

SW online marketing
cacholong laptop

De oplossing

In overleg met Sander heeft Cacholong geprobeerd het probleem op te lossen, maar Sanders hostingpartij wierp allerlei drempels op. We hebben wel kunnen achterhalen om wat voor soort hack het ging.

Om het probleem op te lossen, hebben we de website verhuisd naar een afgesloten omgeving op één van onze eigen servers. Pas toen konden we besmette code opschonen.

We wisten alleen nog niet waar en hoe de hackers waren binnengekomen, omdat de vorige hostingpartij geen logbestanden bijhield. De hackers deden opnieuw een aanval, waardoor wij konden traceren waar het lek zat: een verouderde WordPress-plugin. We hebben Sander geadviseerd om zijn contentmanagementsysteem en alle plugins bij te werken.

Sinds de website bij Cacholong is ondergebracht en SW Online Marketing & Media gebruik maakt van Enterprise VPS, heeft Sander geen last meer van hacks.

Het effect

Sander: “Inmiddels heb ik meerdere websites met veel verkeer bij Cacholong ondergebracht. Dat bespaart mij veel tijd, omdat ik geen omkijken meer heb naar alles wat met webhosting te maken heeft. Ik stuur een e-mail of bel even met de heren van Cacholong, en ze regelen het voor me.
Daarnaast bespaart het me kopzorgen over het migreren van websites, downtime en allerlei andere dingen waar ik me niet druk om wil maken. Ik weet nu zeker dat alles goed geregeld is en dat mijn sites niet plotseling offline gaan.”

Sander Wijdemans
1

Ook een gehackte website?

Laat Cacholong het probleem oplossen!

Neem contact op
DNV-certified