Serverbeheer

De server is het hart van jouw ICT-organisatie. De data die je via jouw website of applicatie op de server verzamelt en bewaart zijn goud waard. Besteed het serverbeheer en de beveiliging van jouw online business uit aan Cacholong. Dan kun jij je zonder zorgen focussen op jouw corebusiness.

5

Veiligheid en privacy

Een datalek, een cyberaanval of een gat in de beveiliging van jouw website, webshop of software. Je moet er niet aan denken!
Als veiligheid en privacy ervoor zorgen dat je ’s nachts wakker ligt of op z’n minst een wee gevoel in je maag veroorzaken, besteed het serverbeheer dan uit aan Cacholong. We doen niet anders dan servers beheren en beveiligen. We zitten er bovenop, zodat jouw server optimaal beschermd is.
Ons geheime wapen is Grsecurity®; een diepgaande integratie in het besturingssysteem die zorgt voor extra bescherming.

Matthijs server ruimte
Serverruimte

Elke 24 uur een back-up

Elke 24 uur maken we een back-up van alle data op de server. Cacholong heeft het back-upsysteem zo ontwikkeld, dat de server tijdens de back-up nauwelijks wordt belast en data gemakkelijk teruggeplaatst kunnen worden. Cacholong is jouw online partner en we zorgen voor rugdekking.

Maximale prestatie

Cacholong monitort jouw server continu. Daarom zijn wij als geen ander in staat om aanpassingen aan de server te doen op basis van gebruik. Door instellingen aan te passen en software te finetunen, optimaliseren we de prestatie van de server. Wat dit betekent? Jouw business presteert optimaal en is altijd online.

Altijd bereikbaar

We begrijpen dat jouw online business optimaal moet presteren. Daarom is Cacholong 24/7 bereikbaar om storingen op te lossen. Je kunt ons uiteraard ook gewoon tijdens kantooruren bereiken. Heb jij (technische) vragen? Cacholong heeft antwoorden.

1

Wil jij het serverbeheer uitbesteden?

Vul ons contactformulier in om ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen en eisen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

We zitten er klaar voor
DNV-certified