De kracht van Cacholong

Cacholong neemt jouw online business serieus. We doen er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen.
Door jouw business 24/7 up-and-running te houden, voor een eerlijke prijs en met de beste service.

4

Wat is de kracht van Cacholong?

Bij ons staat voorop dat jouw website, applicatie of online winkel maximaal presteert. Wat dat betekent?

 1. Je bespaart tijd
  Jij kunt doen waar jij goed in bent, omdat wij doen waar wij goed in zijn. Je verspilt geen tijd en energie aan bijzaken en kunt je blijven focussen op jouw corebusiness.

 2. Je business is altijd online
  Cacholong zorgt ervoor dat jouw online business altijd up-and running is. We monitoren continu en zien direct als er iets dreigt mis te gaan. We komen onmiddellijk in actie om problemen te voorkomen. En gaat er toch iets mis, dan lossen we dat razendsnel op.

 3. Jij bepaaltde speelruimte
  Groeit jouw online business? Dan groeit Cacholong met je mee. Je stapt makkelijk over naar een ander pakket. Liever een oplossing op maat? Kan ook!

 4. De servers worden beheerd
  In tegenstelling tot veel andere aanbieders die de hosting stiekem elders inkopen, draaien wij zelf aan de knoppen. Echt Managed Hosting dus: we werken non-stop aan het optimaliseren en beveiligen van onze hostingplatforms en servers.

Durk en Matthijs aan de koffie
2
Durk in de server ruimte

 1. Een intensieve samenwerking
  We werken bij Cacholong graag samen met websitebouwers, ontwikkelaars en online marketeers. Want samen kom je nou eenmaal verder!

 2. Echt contact en oprechte aandacht
  Wat je moet doen bij een storing? Direct contact opnemen natuurlijk! Niet via een contactformulier, ticketsysteem of chat.
  Wel per telefoon. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben zelfs een speciaal storingsnummer.

 3. Je krijgt uitstekende support
  Problemen zijn er om opgelost te worden. Zo snel mogelijk. Pas als jouw business weer online is en lekker loopt, gaan we samen kijken naar een oplossing voor de lange termijn. Want voorkomen is beter dan… Precies!

 4. Online topprestaties
  Bij Cacholong doen we niets anders dan de hostingplatformen en servers optimaliseren. En omdat het altijd beter kan, hebben we zelfs een High Performance WordPress-platform met plugin ontwikkeld om jouw online business verder te boosten.

5

 1. Veiligheid en privacy
  Wij snappen dat de data die jij verzamelt goud waard zijn. Daarom beveiligen en beschermen we jouw gegevens. De AVG en GDPR? Wij zijn er klaar voor. Dat blijkt uit ons dagelijks handelen en uit de ISO 27001 certificering. Omdat we ook werken conform de norm NEN 7510 houden we grip op beveiligingsrisico’s. NEN 7510 is een afgeleide van ISO 27001: het is toegesneden op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg.

 2. Echte back-ups
  Wij maken standaard elke 24 uur een back-up van jouw online business. En we plaatsen het in no time terug als het nodig is. Ook als het gaat om dat ene bestand waar je uren aan hebt gewerkt. Wij maken trouwens échte back-ups, geen snapshots.

  Liever vaker een back-up? Kies voor Enterprise VPS!

 3. Tunen en tweaken
  Het kan beter. Altijd. Daarom denken we na over hoe we jouw online business nog beter kunnen laten presteren. The devil is in the details. Gelukkig hebben wij daar oog voor.

 4. Afspraak is afspraak.
  Hebben we al gezegd dat we ons houden aan afspraken? Doen we. Beloofd!

Matthijs in de server ruimte
Matthijs aan tafel

We kunnen je natuurlijk nog veel meer vertellen…

…maar dit is wat onze klanten over ons zeggen:

 • “Ik wéét dat alle data en e-mails in goede handen zijn en met zorg worden behandeld.” Lees meer!
 • “Cacholong heeft ons veel werk uit handen genomen. En eigenlijk doen ze dat nog steeds.” Lees meer!
 • “Dankzij de hosting voelt het nu alsof ik een Porsche rijd in plaats van een Volkswagen.” Lees meer!

1

Wil je de kracht van Cacholong zelf ervaren?

Let’s meet! Vertel ons wat je ambities zijn en wat jouw grootste online uitdaging is. Dan geven we je een eerlijk advies en laten je zien hoe we jouw online business optimaal laten presteren.

Maak nu een afspraak
DNV-certified