Zoek jij een betrouwbare samenwerkingspartner?

Je neemt je online business serieus. Je staat voor kwaliteit. Je voegt daad bij woord. Dan wil je samenwerken met een partner die uit hetzelfde hout gesneden is. Die is er: Cacholong!

Ben jij een online expert?

Jij bent webdeveloper, applicatieontwikkelaar of online publisher. Dan hoeven we jouw niet te vertellen dat het van levensbelang is dat websites, shops en applicaties in de lucht zijn. En dat de verzamelde data veilig zijn. Daarom regel je de hosting en het serverbeheer zelf. Als extra service voor jouw klanten. Maar, eerlijk is eerlijk, je wordt er niet blij van. En je ligt er stiekem ook weleens van wakker.

Dan zeggen wij: besteed de hosting en het serverbeheer uit aan Cacholong. Verspil geen tijd en energie aan bijzaken. Focus je op jouw corebusiness. Laat je creatieve brein het werk doen en lever fantastische websites, shops en applicaties op. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Als je dat wilt dan werken wij achter de schermen, zodat je jouw klanten kan blijven bieden wat ze gewend zijn, zonder dat je er zelf ‘het werk’ van hebt.

Jij blij. Wij blij. Klant blij. Simpel toch?

Durk en Melle
Matthijs aan tafel

Ben jij een MKB’er?

Jij bent MKB’er, je hebt een goedlopende zaak, je werkt met de leukste klanten en je neemt jouw online business serieus. Online presence en performance is key. Dat weet jij als geen ander. Je hebt de kennis over hosting en serverbeheer deels in huis, maar ‘het zelf willen doen’ leidt af. Het kost tijd, energie. Je wilt het anders.

Dat kan: breng de hosting en het serverbeheer onder bij Cacholong. Doe waar jij goed in bent. Geef jouw klanten de aandacht die ze verdienen. Steek tijd en energie in productontwikkeling en innovaties. En laat je business floreren. Dan houden wij jouw online business up-and-running: 7 dagen per week, 24 uur per dag. En we nemen je een boel werk uit handen.

Jij blij. Wij blij. Zo makkelijk kan het zijn!

1

Wanneer gaan we samenwerken?

Zie jij een samenwerking met ons zitten? Wacht niet langer en maak een afspraak!
We maken graag persoonlijk kennis.

Ik zie die samenwerking wel zitten!
DNV-certified