Doordat we samenwerken met Cacholong werken we efficiënter en leveren we steeds hogere kwaliteit. Hierdoor verbetert ons trackrecord, waardoor wij voor steeds mooiere klanten mogen werken.

Freek Jansen, MediaSoep

1

Dozenschuiver of maatwerkspecialist?

Onze ervaring is dat webhosters vaak digitale dozenschuivers zijn. Op de website komt de dienstverlening heel persoonlijk over, maar de realiteit is dat ze een one-size-fits-allpakket aanbieden. Of ze hebben hooguit 3 smaken waaruit je kunt kiezen. En daar moet je het dan mee doen. Maar heb je een maatwerkoplossing of ondersteuning nodig, dan heb je een probleem. De eerstelijnsklantenservicemedewerker die je te spreken krijgt, houdt zich keurig aan het protocol, maar heeft geen specialistische kennis. Dat betekende vaak dat we zelf heel diep moesten graven om iets voor elkaar te krijgen. En soms moesten we onze klanten teleurstellen.

Totdat we in 2017 min of meer per toeval bij Cacholong terecht kwamen. Wat een verademing: ze hebben specialistische kennis in huis, denken met je mee, zoeken complexe zaken uit en leveren maatwerk. En op vrijdagavond – als je net hebt ontdekt dat je iets cruciaals bent vergeten – nemen ze gewoon de telefoon op en helpen ze je verder.

2

Leverancier of samenwerkingspartner?

Eigenlijk is Cacholong voor ons veel meer dan een leverancier. Wij zien Cacholong als samenwerkingspartner. Naast dat wij hosting bij ze inkopen, beheert Cacholong bijvoorbeeld ook onze ontwikkelomgeving. Normaal gesproken regelt een webbureau dat zelf, maar wij hebben het dus uitbesteed. Dat werkt superefficiënt: de ontwikkelomgeving is nu altijd up to date en staat klaar op het moment dat wij het nodig hebben. En zodra een site live kan, zorgt Cacholong voor een vlotte lancering.

Doen waar je goed in bent

Bij MediaSoep doen we niets liever dan digitale oplossingen bedenken en maken voor onze klanten. Daar zijn we goed in. We hebben nooit de ambitie gehad om hostingpartij te worden. Maar, om goed werk te kunnen leveren is hosting een noodzakelijk kwaad en moeten we de kennis daarover wel in huis hebben. Nu we de hosting niet langer in eigen beheer hebben, maar onderbrengen bij Cacholong, kunnen we kennis aftappen en waar nodig maatwerkoplossingen leveren. Daarnaast is het heel prettig om bepaalde zaken en verantwoordelijkheden onder te brengen en daar gerust over te zijn.

Het vliegwieleffect van kwaliteitshosting

Of onze klanten ook merken dat we nu kwaliteitshosting gebruiken? Onze wat kleinere klanten merken dat niet. En dat is een goed teken, want ondernemers zouden zich helemaal niet met hosting hoeven bezig te houden. Grotere klanten – daarmee bedoel ik klanten die gemiddeld 100.000 bezoekers per dag op hun site hebben – merken het wel! Puur omdat de kennis, werkwijze en oplossingen van Cacholong ver boven dat van veel andere hostingpartijen uitstijgt.

We zijn inmiddels zo op elkaar ingespeeld, dat we steeds efficiënter werken en hogere kwaliteit leveren. Hierdoor verbetert ons trackrecord, waardoor wij voor steeds mooiere klanten mogen werken. Dat is een mooi vliegwieleffect.

1

Interesse? Laten we kennismaken!

Ben jij webdeveloper, applicatieontwikkelaar of online publisher? En wil je next level gaan met hosting?
Neem dan contact op.

Ik wil ook kwaliteitshosting
DNV-certified