Een paar plaatsen hoger in Google kan een paar duizend euro per jaar schelen.

Christian Hijlkema, eigenaar Webshop-Outlet.nl

Professionele site, professionele hosting

Mijn eerste webshop bouwde ik zelf. Toen Webshop-Outlet goed begon te lopen, realiseerde ik me dat het tijd werd voor een professionele site. Deze site heb ik door MediaSoep laten bouwen. Bij een professionele site hoort natuurlijk professionele hosting. Via MediaSoep kwam ik in contact met Cacholong.

Ranking zoekmachines

Ik heb met meerdere hostingproviders gewerkt. Soms naar tevredenheid en soms ook niet. Voordat ik met Cacholong ging samenwerken, heb ik getwijfeld. Cacholong is namelijk niet de goedkoopste. Maar ze hebben me kunnen overtuigen. Dat Cacholong volledig gefocust is op WordPress en een aanvullende dienst heeft ontwikkeld om WordPress-websites verder te optimaliseren, heeft me over de streep getrokken.

Inmiddels weet ik dat mijn webshop aanzienlijk sneller is dan bij de vorige hoster. Die snelheid zorgt voor een betere ranking in de zoekmachines. Een paar plaatsen hoger in Google kan een paar duizend euro per jaar schelen. Dat geldt niet alleen voor Webshop-Outlet, maar ook voor mijn ander webshop Schilderenopnummers.com.

Wat me ook veel heeft opgeleverd, is de hulp van Cacholong bij het anders inrichten van de e-mail. Onze e-mails, dus ook de orderbevestigingen, kwamen vaak in de spam terecht. Het gevolg: ontevreden klanten en slechte reviews. Cacholong heeft ervoor gezorgd dat het nieuwsbriefsysteem op een andere server werd geplaatst, waardoor onze afzenderreputatie van zeer slecht naar heel goed is gegaan.

Minder ergernis

Daarnaast scheelt het mij heel veel tijd, omdat alles – van serverzaken tot e-mail – wordt geregeld. Dat is prettig en scheelt een hoop ergernis. Problemen worden snel opgepakt. Mocht er aan de kant van Cacholong iets zijn misgegaan, dan geven ze dat toe. Ze verschuilen zich niet achter een ander. Last but not least: Durk en Matthijs zijn altijd bereikbaar.

1

Interesse? Laten we kennismaken!

Heb jij een professionele webshop en wil je de serverzaken uitbesteden, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op.

Ik wil serverzaken uitbesteden
DNV-certified