"De samenwerking met onze vorige hostingprovider liep nogal stroef. We voelden ons een nummertje en werden nogal onpersoonlijk benadert. Bij Sera zijn we juist erg van het persoonlijk contact, dus zochten we naar een andere partij waarmee we wel een klik hadden. "

Jasper den Neijsel

Jasper den Neijsel van Sera Business over Cacholong:

Sera Business Design maakte een enorme groeispurt door. De samenwerking met onze hostingprovider liep nogal stroef. We voelden ons een nummertje en werden nogal onpersoonlijk benadert. Bij Sera zijn we juist erg van het persoonlijk contact, dus zochten we naar een andere partij waarmee we wel een klik hadden.

Met de overstap naar een andere hostingpartij liepen we een enorm risico. Bij het verhuizen van meer dan 200 honderd websites kan er veel misgegaan! We hebben ons echt afgevraagd of Cacholong het aankon.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de verhuizing perfect is verlopen. Durk en Matthijs hebben ons destijds veel werk uit handen genomen. En eigenlijk doen ze dat nog steeds. We hebben de kennis zelf wel in huis, maar wat wij in 30 minuten doen hebben de mannen van Cacholong in 2 minuten gefikst. De samenwerking met Cacholong levert ons nog dagelijks een tijdsbesparing op.

Is ‘internet’ je corebusiness en verdien je je omzet online? Dan beveel ik Cacholong van harte aan. We zijn na al die jaren nog steeds erg tevreden!

Jasper den Neijsel, Head Of Development bij Sera Business Design

22-08-2017

Sera Business Design maakt software en helpt bedrijven en instellingen met het ontwikkelen van nieuwe online marketing- en verkoopmogelijkheden. Met goed doordachte marketingstrategieën en door gebruik te maken van geteste en getoetste software realiseren veel klanten van Sera enorme omzetstijgingen. In meer dan 40 landen werken bedrijven en instellingen met de software van Sera.

https://www.sera.nl

Jasper den Neijsel
1

Een hostingpartij waarmee je persoonlijk contact hebt?

Verhuis één of al je websites naar Cacholong!

Meer info over Managed Hosting
DNV-certified