Server beheer

Security

Veiligheid en privacy wordt steeds meer in gevaar gebracht door bijvoorbeeld hackers, en iedere dag opnieuw worden fouten en gaten in de beveiliging gevonden waardoor vreemden bij uw gegevens zouden kunnen komen.

Dit zal echter niet zo makkelijk lukken als Cacholong uw server beheert. De server wordt direct gecontroleerd op de aanwezigheid van bepaalde beveiligingssoftware die wij als onontbeerlijk zien voor de bescherming van uw gegevens. Hierdoor wordt uw server meteen voorzien van goed werkende beveiligingssoftware. Zodra nieuwe beveiligingsupdates beschikbaar komen wordt de server geupdate, waardoor de beveiliging optimaal blijft.

Support

Naast de beveiliging van uw server helpen wij ook bij het oplossen van eventuele storingen. Wanneer u last hebt van een storing kunt u ons 24/7 bereiken via de telefoon. In dat geval zullen wij direct proberen de storing voor u te verhelpen, ook in weekenden en vakanties. Met alle andere (technische) vragen kunt u altijd tijdens kantooruren bij ons terecht.

Monitoring

Als u serverbeheer bij ons afneemt installeren wij standaard ons monitoring systeem op uw server. Wanneer er een storing is krijgen wij direct een melding waardoor wij direct op de hoogte zijn als er problemen zijn. Hierdoor ondervangen wij voor u de meeste storingen nog voordat ze in de praktijk problemen geven, waardoor de continuïteit van uw website(s) gewaarborgd wordt.

Optimalisatie

Als u bij ons serverbeheer afneemt wordt uw server ook geoptimaliseerd. Aan de hand van alle gegevens over uw server die wij krijgen van ons monitoring systeem kunnen we bepaalde veranderingen doorvoeren. Wij kunnen eenvoudig de nodige instellingen van uw software aanpassen op het systeem. Hierdoor kunnen wij het rendement van uw server maximaliseren en kunt u de performance hoog en de kosten laag houden.