Klantverhalen over Cacholong

Dit is wat onze klanten over ons zeggen!

EEN Media - Dennis de Graaf

EEN Media heeft alle netwerk- en serverbeheer ondergebracht bij Cacholong. Onze vorige leverancier was niet zo flexibel en alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Cacholong is altijd bereikbaar: ook ’s avonds en in het weekend. Als online publisher is het van levensbelang dat onze websites up-and-running zijn en blijven. En dat de data, die goud waard zijn, goed beveiligd zijn.

EEN media – Dennis de Graaf

Sera Business Design – Steffen van Esch

Sera Business Design maakte een enorme groeispurt door. De samenwerking met onze hostingprovider liep nogal stroef. We voelden ons een nummertje en werden nogal onpersoonlijk benadert. Bij Sera zijn we juist erg van het persoonlijk contact, dus zochten we naar een andere partij waarmee we wel een klik hadden.

Sera Business Design – Steffen van Esch

Anoniem

Cacholong is voor mij de ideale IT-partner. Hoe complex het vraagstuk ook is, de mannen van Cacholong komen altijd met een oplossing. Ik werk vooral samen met Matthijs. Matthijs kan programmeren en dat maakt hem een fijne sparringpartner. Hij denkt mee en begrijpt ‘donders goed’ waar ik als software engineer mee bezig ben. We hebben dan ook aan een half woord genoeg.

Senior software developer (Noord NL)
4

Interesse? Laten we kennismaken!

Hoe kunnen we jouw helpen? We maken graag persoonlijk kennis. Vertel ons wat je wensen en eisen zijn. Dan geven we jou het juiste advies en overtreffen we jouw verwachting.

In contact komen