Virtual Private Server

Algemeen


VPS werkt ongeveer hetzelfde als hosting: uw website wordt op een van onze servers gedraaid en wij zorgen ervoor dat alles goed blijft functioneren. Het grote verschil met hosting is echter dat uw website op onze server een geheel eigen omgeving krijgt. In het geval van hosting deelt u één ruimte en één besturingssysteem met andere klanten, maar bij VPS krijgt u een eigen afgeschermde ruimte op de server met een eigen besturingssysteem.

U kunt als u dat wilt ook meerdere websites binnen één VPS laten functioneren. Uw VPS wordt geplaatst op een server van Cacholong die zorgvuldig is samengesteld uit kwalitatieve hardware. De instellingen van deze server kunnen gemakkelijk door ons worden aangepast, waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen zonder dat uw website offline hoeft te worden gehaald.

Privacy

Vooral als u meer privacy eist dan u met gewone hosting kunt bereiken is dit de ideale oplossing. Doordat niemand anders gebruik maakt van het besturingssysteem wordt de veiligheid van uw gegevens geoptimaliseerd.

Service

Wanneer u bij ons Enterprise VPS afneemt horen daarbij automatisch ook serverbeheer, monitoring en backup. Zie voor meer informatie hierover bij serverbeheer.

Wij bieden oplossingsgericht maatwerk voor uw organisatie en houden daarbij rekening met uw wensen. Zo krijgt u een betrouwbaar platform zonder dat u verantwoordelijk bent voor het functioneren daarvan, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Storingen

Doordat u een eigen ruimte hebt, hebt u minder snel last van storingen in het besturingssysteem. In uw VPS installeren wij standaard het betrouwbare besturingssysteem Debian. Als gecertificeerd Debian developers kennen wij alle ins en outs van dit systeem. Hierdoor kunnen wij de beste performance en stabiliteit garanderen en hebben wij alle kennis in huis om mogelijke problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Pakketten

Onze Enterprise VPS is opgesplitst in een aantal pakketten, waarin we bepaalde limieten stellen voor de grootte van uw VPS. Hierdoor kunnen we voorkomen dat u meer betaald dan voor u nodig is. We kunnen de pakketten ook speciaal voor u aanpassen wanneer ze niet passend blijken te zijn. Zie voor verdere informatie onze pakketten.

U kunt uw pakket éénmalig kosteloos downgraden naar een ander pakket. Upgraden kan altijd en is geheel kosteloos.

Voor alle pakketten geldt dat de opgegeven limieten zullen worden bijgehouden. Wanneer u over een limiet heen dreigt te gaan zult u daarvan bericht krijgen. Hierdoor kunt u tijdig upgraden naar een zwaarder pakket en kunt u op deze manier extra kosten besparen.

Extra’s

Bij onze VPS pakketten hebben we ook de extra optie Security+. Deze optie is vooral bedoeld voor bedrijven die de veiligheid van privacygevoelige informatie willen optimaliseren. Kijk hiervoor bij onze Extra Opties.