Hosting

Algemeen

Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server. Bedrijven kunnen daarvoor zelf hun server(s) aanschaffen en alles installeren. Maar wat als u dat niet wilt, of als het u aan technische kennis ontbreekt? En wat als zich onverwacht problemen voordoen met uw website?

Cacholong biedt u betrouwbare hosting. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid van uw website(s) en/of webshop(s). Hierdoor kunt u zich richten op, voor u, belangrijkere zaken.

Service

Wanneer u bij ons Enterprise Hosting afneemt horen daarbij automatisch ook serverbeheer, monitoring en backup. Zie voor meer informatie hierover bij serverbeheer. Voor het backuppen van gegevens geldt wel dat deze slechts één maand worden bewaard in geval van hosting.

Wij bieden oplossingsgericht maatwerk voor uw organisatie en houden daarbij rekening met uw wensen. Zo krijgt u een betrouwbaar platform zonder dat u verantwoordelijk bent voor het functioneren daarvan, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Pakketten

Onze Enterprise Hosting is opgesplitst in een aantal pakketten, waarin we bepaalde limieten stellen voor gebruik van de server. Hierdoor kunnen we voorkomen dat u meer betaald dan voor u nodig is. We kunnen de pakketten ook speciaal voor u aanpassen wanneer ze niet passend blijken te zijn. Zie voor verdere informatie onze pakketten.

U kunt uw pakket eenmalig kosteloos downgraden naar een ander pakket. Upgraden kan altijd en is geheel kosteloos.

Voor alle pakketten geldt dat de opgegeven limieten zullen worden bijgehouden. Wanneer u over een limiet heen dreigt te gaan zult u daarvan bericht krijgen. Hierdoor kunt u tijdig upgraden naar een zwaarder pakket en kunt u op deze manier extra kosten besparen.