Enterprise Dedicated

Algemeen

Bij hosting en VPS wordt uw website door ons op een server geplaatst waar ook andere klanten gebruik van maken. Maar wanneer u uw website(s) liever niet op gedeelde hardware wilt laten draaien, of wanneer u één of meer grote websites hebt, kunt u kiezen voor een Dedicated Server. De Dedicated Server is alleen voordelig voor bedrijven met websites met veel gebruikers/klanten, of met heel zware grafische bewerkingen. Ook grote webshops kunnen kiezen voor een Dedicated Server.

Service

Wanneer u bij ons een Enterprise Dedicated Server afneemt horen daarbij automatisch ook serverbeheer, monitoring en backup. Zie voor meer informatie hierover bij serverbeheer. Wij bieden oplossingsgericht maatwerk voor uw organisatie en houden daarbij rekening met uw wensen. Zo krijgt u een betrouwbaar platform zonder dat u verantwoordelijk bent voor het functioneren daarvan, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Besturingssysteem

Op uw server(s) installeren wij standaard het betrouwbare besturingssysteem Debian. Als gecertificeerd Debian developers kennen wij alle ins en outs van dit systeem. Hierdoor kunnen wij de beste performance en stabiliteit garanderen en hebben wij alle kennis in huis om mogelijke problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Hardware

Onze Dedicated Server wordt speciaal voor u ingericht, zodat u geen resources hoeft te delen. Wij bouwen een server voor u op met hardware van zeer hoge kwaliteit. Deze hardware is speciaal ontworpen voor de beste prestatie en duurzaamheid, waardoor de kans op storingen wordt geminimaliseerd. Door de zorgvuldig uitgekozen combinatie van onderdelen wordt het rendement van uw server geoptimaliseerd.

Naast de kwaliteit van de hardware zorgen wij ook voor een goede opbouw van het systeem. Wij bieden uitsluitend servers aan met een hardware-raid controller. Dit geeft de meeste zekerheid in een betrouwbare opslag van uw data en de beste performance. Zelfs als een harde schijf onverhoopt uitvalt is dit geen enkel probleem omdat de raid-controller dit automatisch opvangt. Verder plaatsen wij een battery backup unit in uw server, waardoor bij eventueel uitvallen van de stroom al uw data bewaard blijft.